Collie Suomen Collieyhdistys Ry - Pohjanmaan alaosasto Koti

Hakukurssi

SCY Pohjanmaan alaosasto järjestää viiden kerran pk-hakukurssin! Koulutukset Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella, tarkemmat paikat tiedotetaan myöhemmin osallistujille. Kurssikerrat torstai-iltaisin klo 18 joka toinen viikko 27.7. alkaen (viikot 30, 32, 34, 36 ja 38). Kouluttajana SPKL:n koulutusohjaajakurssin käynyt ja oman colliensa kanssa hakukokeen kolmosluokassa kisaava Anni Saarela.

Kurssin hinta 50 euroa koko kurssi/10 euroa yksi kerta. Rajattu osallistujamäärä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki colliet aloittelijoista jo kisaaviin, etusijalla koko kurssille ilmoittautuvat koirakot. Kurssi on osa kouluttajan alaosastolta SCY:n pk-rinkiin saamaa puoltoa vastaan järjestettävistä koulutuksista.

Ilmoittautumiset 15.7. mennessä osoitteeseen scypohjanmaa(ät)gmail.com Kerrothan ilmoittautuessasi hieman itsestäsi ja koirastasi, mitä olette tehneet tähän mennessä ja mikäli teillä on jokin tietty ongelma mihin haluatte kurssin aikana erityisesti paneuduttavan.

Palveluskoirahaku on sekä koiralle että omistajalle mielekäs laji, missä koira pääsee käyttämään hajuaistiaan ja omistaja liikkumaan luontoon mukavassa seurassa! Lajista lisätietoa löytyy: http://www.palveluskoiraliitto.fi/koelajit/palveluskoiratoiminta/palveluskoirakoelajit/hakukoe.html

Ota yhteyttä
Liity jäseneksi!